Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Semmi


Budapest Bábszínház

2020. június 3. 18:00

Janne Teller: Semmi zenés-bábos pszichothriller egy részben ifjúsági és felnőtt előadás Ajánlott életkor: 14+

Az előadás a Nordiska Aps International Performing Rights Agency és a Proscenium Szerzői Ügynökség engedélyével jött létre.

„Semminek sincs értelme, ezt régóta tudom. Ezért semmit sem érdemes csinálni. Erre most jöttem rá” – mondja a nyolcadikos Pierre Anthon, majd kisétál az osztályteremből, felül egy szilvafára, hogy onnan kiáltsa világgá az élet hiábavalóságát. Osztálytársai elhatározzák, hogy bebizonyítják neki az ellenkezőjét, ezért tárgyakat kezdenek gyűjteni, „fontos dolgokat”, amelyekért érdemes élni. Egy bicikli, amelyre évekig spórolt a tulajdonosa, egy napló, egy lány hosszú haja... A játéknak induló bizonyítás azonban hamarosan kontrollálhatatlanná válik. Mindenki sebezhető lesz, mindenkitől elveszik, ami a legfontosabb neki, miközben a „Fontos Dolgok Halma” egyre nő, és lassan mindent bekebelez. Janne Teller világhírű ifjúsági regénye olyan könyv, amely nem fél kérdezni.

A Semmi az Semmi. Útkeresés, kétségbeesés, próbálkozás, félsiker, kilátástalanság, problémamegoldás, kontrollvesztés. Mindez egy kiváló színészzenekarra hangszerelve, ahol mindenki játszik, hol hangszeren, hol bábon, hol anélkül. Ahol mindenki elveszít valamit, valamit meg talán nyer.

Hoffer Károly rendező

Csoportok számára Mozgató program is elérhető.